Installateur ventilatiesystemen C+ en D

Ventilatiesystemen C+ & D

Ga je een nieuwe woning bouwen of een grote renovatie uitvoeren? Dan ben je wettelijk verplicht om je appartement of huis uit te rusten met een ventilatiesysteem!

Installateur Theo Mannaerts staat voor je klaar om snel en professioneel jouw hoogwaardige ventilatiesysteem C+ of D te plaatsen. Zo hou je je woning gezond en geniet je altijd van verse lucht.

Ventilatiesysteem C+ of D?

Kies je voor een ventilatiesysteem C+? Dan ga je voor een zelfregelend systeem met een natuurlijke aanvoer van buitenlucht en een mechanische afvoer van de binnenlucht.
Ga je voor een ventilatiesysteem D (balansventilatie)? Dan is de aan- en afvoer van lucht mechanisch en krijg je een energievriendelijker systeem. De warmte uit de afgevoerde binnenlucht wordt teruggewonnen door die binnenlucht te laten kruisen met de propere, koude aangevoerde buitenlucht. De verse aangevoerde lucht is daardoor sneller op kamertemperatuur en dus bespaar je op je energiefactuur.

Ventilatiesystemen voor nieuwbouw en renovatie

Vertrouw je voor het ventilatiesysteem C+ of D van je nieuwbouw- of renovatieproject op de expertise van installateur Theo Manaerts? Dan krijg je een ventilatiesysteem dat:

efficiënt de lucht in je woning ververst

uitblinkt in rendement en duurzaamheid

geïnstalleerd is door een expert in zijn vak

volledig conform de wettelijke regelgeving is

geplaatst is volgens de schema’s die je na de installatie krijgt (zodat je perfect weet hoe de ventilatiebuizen in je woning lopen)

Kies voor een hoogwaardig ventilatiesysteem C+ of D en geniet van verse lucht in je woning.
Neem contact op voor meer informatie of bekijk enkele referenties van tevreden klanten uit Limburg en de Kempen.
meer info